"Zorg, Passie en Aandacht"

Heeft u vragen of klachten? 

Ondanks alle inspanningen en inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over een behandeling in de praktijk. 

Wat kunt u doen? Blijf er niet mee zitten maar spreek ons erop aan! Dan proberen we er samen uit te komen. 

U kunt dan onderstaand klachtenformulier invullen. Onze klachtenfunctionaris zal dan met het behandelteam uw klacht in behandeling nemen. Klachten worden uitsluitend middels het invullen van onderstaand klachtformulier in behandeling genomen



  1. U kunt ook kijken op Allesoverhetgebit.nl of uw vraag daar beantwoord kan worden. Of win telefonisch advies in bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP), telefoon 0900-2025012.
  2. Is uw klacht nog niet opgelost, dan kunt u uw klacht indienen bij de KNMT, de beroepsvereniging waar deze praktijk bij aangesloten is. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan kosteloos tussen u en ons bemiddelen, met als doel alsnog een oplossing te vinden.
  3. Komt u er ondanks de hulp van de klachtenfunctionaris niet uit, dan kunt u voor €75 een beroep doen op de Geschilleninstantie Mondzorg. Dan wordt uw klacht door een commissie van vijf deskundigen beoordeeld. 


Voor meer informatie over mondzorg, behandelingen en kosten kunt u terecht op Allesoverhetgebit.nl .